Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Exclusive Car Wrap is de specialist op het
gebied van Car Wrapping. Dankzij onze
samenwerking met Blomsma Print & Sign
wer...
Exclusive Car Wrap heeft verschillende
opties beschikbaar voor iedere toepassing.
Bent u heel tevreden met uw gekozen fabr...
Exclusive Car Wrap werkt met de hoogwaar-
dige wrap folies van 3M. Dit absolute topmerk
traint ook onze monteurs op zeer f...
Exclusive Car Wrap geeft u ook de mogelijkheid
uw eigen kleur te printen of een design wat
u aanspreekt voor u of met u te...
Exclusive Car Wrap loopt voorop als het gaat om
het full color wrappen van een opvallende fleet
wrap om uw product, servic...
Exclusive Car Wrap geeft u tevens de mogelijk-
heid meerdere aanpassingen te doen aan uw
voertuig. Wij hebben verschillend...
Exclusive Car Wrap organiseert uw afspraak zo-
dat alle aanpassingen aan uw auto gelijktijdig
uitgevoerd worden en u uw vo...
Exclusive Car Wrap
You’ve finished this document.
Download and read it offline.
Upcoming SlideShare
UPPE Quick Folding Tent 2015
Next
Upcoming SlideShare
UPPE Quick Folding Tent 2015
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

1

Share

Exclusive Car Wrap

Download to read offline

Exclusive Car Wrap is DE Specialist als het aankomst op de meest professionele car wrap in de markt, uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en topfolie van 3M.

Daarnaast kent Exclusive Car Wrap ook een aantal zeer professionele partners die specialisten zijn op hun vakgebied. Meerdere aanpassingen doen aan uw auto is voor ons een dagelijkse activiteit, voor u vooral gemak dat meerdere custom aanpassingen gedaan worden in één afspraak.

www.exclusivecarwrap.com

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Exclusive Car Wrap

  1. 1. Exclusive Car Wrap is de specialist op het gebied van Car Wrapping. Dankzij onze samenwerking met Blomsma Print & Sign werken wij enkel met absolute topmaterialen van 3M en met gecertificeerd personeel. Ook behoren we dankzij deze samenwerking tot de selecte groep van 3M Authorized Manufacturers. Hierdoor mogen wij u garantie geven op alle door ons aangebrachte Car Wraps; dit kan variëren van 1 tot 3 jaar. Wij gebruiken snij tape en garanderen dus geen schade aan uw voertuig door onvak- kundige montage. Uw exclusieve voertuig is bij Exclusive Car Wrap in goede handen…..
  2. 2. Exclusive Car Wrap heeft verschillende opties beschikbaar voor iedere toepassing. Bent u heel tevreden met uw gekozen fabrieks- kleur en wilt u deze optimaal beschermen? Dan kunnen we deze beschermen met een transparante anti steenslag wrap. Hiermee wrappen we de neus en de dorpels van uw voertuig. Geheel onzichtbaar, maar toch de optimale bescherming tegen steenslag en insecten aanslag. Uw dealer zal blij met u zijn wanneer u uw voertuig inruilt. Immers is de lak in nieuw staat en dus zal hij u naar alle waarschijnlijkheid een betere prijs voor uw auto geven.
  3. 3. Exclusive Car Wrap werkt met de hoogwaar- dige wrap folies van 3M. Dit absolute topmerk traint ook onze monteurs op zeer frequente basis, zodat zij altijd up-to-date zijn aangaande de laatste technieken en trends in de markt. Exclusive Car Wrap heeft als tweede optie de “standaard” 3M wrap, waarbij u een kleur kiest uit het beschikbare aanbod van 3M. Ruim 45 standaard kleuren staan tot uw beschikking, in hoogglans als ook in mat. Uiteraard zijn deze ook te combineren; met onze ervaring helpen wij u graag met het samenstellen van de ideale mix voor uw exclusieve voertuig.
  4. 4. Exclusive Car Wrap geeft u ook de mogelijkheid uw eigen kleur te printen of een design wat u aanspreekt voor u of met u te ontwerpen. U bent dan geheel vrij in uw creatie. Dit ontwerp zal door ons op onze hoogwaardige print machines geprint worden en wordt bovendien voorzien van een beschermend laminaat. Hierdoor blijft de print kleurecht, zal niet ver- vagen en is bovendien beschermd als iedere andere standaard wrap folie van 3M. Ook voor commerciële doeleinden is deze wrap methode uiterst geschikt en zeer populair. Immers is uw zakelijk voertuig een rijdende billboard die dagelijks heel veel “vieuws” genereert. En wel op een goedkopere manier dan via een advertentie of via een online google adwords campagne….
  5. 5. Exclusive Car Wrap loopt voorop als het gaat om het full color wrappen van een opvallende fleet wrap om uw product, service of dienst optimaal onder de aandacht te brengen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een full color car wrap een zeer budget verantwoorde investering is. Naast het wrappen van uw voertuig maken wij uw werknemers ook “communicatie bewust“ om het maximale rendement uit uw fleet wrap te genereren. Bijkomend voordeel is dat middels de fleet wrap uw wagenpark ook beter beschermd is tegen diefstal, immers vallen dergelijke voertuigen duidelijk meer op; iets wat dieven niet echt past. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden met uw wagenpark……
  6. 6. Exclusive Car Wrap geeft u tevens de mogelijk- heid meerdere aanpassingen te doen aan uw voertuig. Wij hebben verschillende specialisten verzameld die op hun vakgebied het beste te bieden hebben van wat er in de huidige markt aanwezig is. Zo zijn er specialisten op het gebied van: - Car Tuning Chiptuning Experience Nederland - Car Electronics AMS Mobile Amsterdam - Poedercoating Renoblast Coatings Mijdrecht - Video editing Multisant Daarnaast is Exclusive Car Wrap onderdeel van Ultimate Promotion Partners Europe (UPPE); specialisten op het gebied van marketing en promotie.
  7. 7. Exclusive Car Wrap organiseert uw afspraak zo- dat alle aanpassingen aan uw auto gelijktijdig uitgevoerd worden en u uw voertuig niet voor meerdere afspraken langer hoeft te missen. Service staat bij Exclusive Car Wrap op een zeld- zaam hoog niveau, zoals u dat mag verwachten van een leider in de industrie. Wij zijn met nog meer partijen in gesprek voor verdere uitbreiding om dit service level voor u nóg verder te verhogen. U wilt een impressie van hoe wij uw car wrap uitvoeren? Klik hier. www.exclusivecarwrap.com
  • UPPEU

    Apr. 1, 2014

Exclusive Car Wrap is DE Specialist als het aankomst op de meest professionele car wrap in de markt, uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en topfolie van 3M. Daarnaast kent Exclusive Car Wrap ook een aantal zeer professionele partners die specialisten zijn op hun vakgebied. Meerdere aanpassingen doen aan uw auto is voor ons een dagelijkse activiteit, voor u vooral gemak dat meerdere custom aanpassingen gedaan worden in één afspraak. www.exclusivecarwrap.com

Views

Total views

731

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

4

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×