Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
TCO amazon group
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Dcdw de zomer voorbij pdf

Download to read offline

Afgelopen dinsdag 8 september was het tijd voor de #DCDW: De Digital Car Dealer Workshop

De #DCDW ontwikkeld zich steeds meer tot een kenniscentrum over online automotive in Nederland. Al voor de 19de keer organiseerde wij dit kleinschalige en daardoor succesvolle event. Afgelopen dinsdag hadden wij weer een super line-up met onderwerpen die de aanwezige importeurs, dealers mee naar huis kunnen nemen, om aldaar de gekregen kennis om te zetten in acties. Welke topics hebben wij behandeld?

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Dcdw de zomer voorbij pdf

 1. 1. DIGITAL CAR DEALER WORKSHOP #DCDW “De zomer voorbij”
 2. 2. AGENDA #DCDW ✦ Opening #DCDW door Paul de Vries ✦ Showrooming en SRP pages op dealerwebsites door Paul de Vries ✦ Michel van Roon Lead- en dealerprocess ✦ Lunch aangeboden door Marktplaats Zakelijk ✦ Vincent Jorritsma Webuildretail: de weg naar gecertificeerde verkopers ✦ Sidney Mock “persoonlijk contact met je klant in het dealerbedrijf” ✦ Arjan van Olst Analytics in het dealerbedrijf
 3. 3. #DCDW 12 NOVEMBER
 4. 4. WAT IS NIEUW IN DE US? ✦SRP Search Result Page wordt belangrijker in de conversie ✦SHOWROOMING = bedreiging of een kans?
 5. 5. SRP = SEARCH ENGINE PAGE Feit: De meeste SRP’s op dealerpagina’s zijn er om ze door te leiden naar de VDP, niet om er een conversie op te halen.
 6. 6. VOORBEELDEN NEDERLAND
 7. 7. VOORBEELDEN NEDERLAND
 8. 8. VOORBEELDEN NEDERLAND
 9. 9. VOORBEELDEN AMERIKA
 10. 10. VOORBEELDEN AMERIKA
 11. 11. VOORBEELDEN NEDERLAND
 12. 12. CONVERSIE OP SRP EN VDP
 13. 13. SHOWROOMING - SHOW-ROOM-ING The practice of browsing goods at a store, then buying them online, typically with a mobile device
 14. 14. CIJFERS VOOR MOBIEL
 15. 15. MOBIEL VERSUS DESKTOP 7 Call leads op 1 email lead via mobiel + 45% van de bezoekers in de US komt via mobiel Alle content van de dealer staat op de desktop versie - 50% van de content staat op mobiel(vriendelijk) Alle telefoonnummers(service, sales, parts) staat op de desktop + 80% van de mobiele versie heeft maar 1 telefoonnummer + 80% van de digital marketing wordt op desktop besteed Geen aparte marketing op mobiel
 16. 16. EEN NAADLOZE ERVARING OP ALLE FORMATEN LEVEREN WIJ DIT AAN ONZE BEZOEKERS?
 17. 17. DIT IS NAMELIJK JE HUIDIGE KLANT! KOPERS ZITTEN OP MOBIEL, HOE BEREIK JE ZE? De kijker…kijkt hier En de koper hier!
 18. 18. WANT IN DE ‘ANDERE’ RETAIL GEBEURT DIT….IN DE FMOT Aanbod vergelijken Kopen bij de ‘beste’ deal Kijken bij de dealer Ruiken, voelen en proeven
 19. 19. WANT KUN JE DE BEDREIGING OMZETTEN IN EEN KANS? Amazon Aflever en Service Center?
 20. 20. CIJFERS EN STATS
 21. 21. WAT ALS WE NIETS DOEN?
 22. 22. (KANSLOZE) OPTIE: NIETS DOEN Voorstander Tegenstander Meer budget voor de oude marketing gedachte Marktaandeel loopt gestaag terug!
 23. 23. Of pak je je kansen?
 24. 24. Geo Fenced Mobile Marketing voor dealers Dag AanbiedingMaps Specials Afstand Dynamisch
 25. 25. Je kunt nu marketing bedrijven welke je eerder alleen kon dromen als dealer….
 26. 26. SMS is dus beter, dan mailen.. Welke reden geef jij je klant om in actie te komen?
 27. 27. Welke actie dus?
 28. 28. Ben jij dus als dealer klaar voor de mobiele invasie?
 29. 29. AGENDA VAN DE #DCDW Michel van Roon - Best practices in opvolging van online leads
 • JeroenVerstraeten

  Feb. 3, 2016

Afgelopen dinsdag 8 september was het tijd voor de #DCDW: De Digital Car Dealer Workshop De #DCDW ontwikkeld zich steeds meer tot een kenniscentrum over online automotive in Nederland. Al voor de 19de keer organiseerde wij dit kleinschalige en daardoor succesvolle event. Afgelopen dinsdag hadden wij weer een super line-up met onderwerpen die de aanwezige importeurs, dealers mee naar huis kunnen nemen, om aldaar de gekregen kennis om te zetten in acties. Welke topics hebben wij behandeld?

Views

Total views

609

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

5

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×