Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
El pasado simple
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Hyväksytty Toiminnankehittäjä 2015 referenssit

Download to read offline

Kauppakamari & Seedi Oy ovat kehittäneet Hyväksytty toiminnankehittäjä -ohjelman, jonka tavoitteena on valmentaa Suomen kehityskelpoisimmista toiminnankehittäjistä mustan vyön kehittäjiä. HTK –ohjelma sisältää opit niiltä osa-alueilta, joilla tutkimusten mukaan on merkitystä yrityksen menestykselle.
Mitä mieltä ohjelman suorittaneet ovat, katso esittely.
www.kehittaja.fi www.kauppakamarikauppa.fi

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Hyväksytty Toiminnankehittäjä 2015 referenssit

  1. 1. Hyväksytty toiminnankehittäjä –ohjelma Kevät 2015
  2. 2. Matti Skutnabb, Pilkkoset toimitusjohtaja "HTK-ohjelma on antanut minulle virtaa ja uusia ajatuksia oman toiminnan kehittämiseen. Keskusteluiden pohjalta olen saanut myös varmuutta omien ajatusteni tueksi. Suosittelen HTK-ohjelmaa kaikille, joilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja sen sisältöön. Tai heille, jotka haluavat päivittää tai tuulettaa omia ajatuksiaan."
  3. 3. Tarja Kiili, Rauhala Liiketoimintajohtaja ”Minusta HTK-ohjelma on onnistunut, siinä on ollut sopivasti kaikkea, monia hyviä puheenvuoroja asiantuntijoilta sekä asiakascase esimerkkejä. Ilmapiiri on ollut keskusteleva ja innostunut. Marko Parkkinen on ollut vetäjänä yksi porukasta, mikä on luonut mukavan fiiliksen yhdessä tekemisestä. Olen saanut HTK-ohjelmasta konkreettisia ideoita, joista osaa olen jo heti kokeillut yrityksessä. Lisäksi keskusteluiden pohjalta olen saanut monia ajatuksia kumppaneilta ja heidän tavastaan johtaa asioita. Suosittelen ohjelmaa erityisesti sellaisille henkilöille, jotka pitävät käsissään monia lankoja ja joutuvat pohtimaan asioita monelta eri kantilta.”
  4. 4. Konsta Sirvio, Sirway toimitusjohtaja ”HTK-ohjelma on onnistunut hyvin erityisesti seuraavista syistä: a) mielenkiintoisia vierailijaluennoitsijoita ja yrityksiä esittelemässä b) hyvä kehittämisen viitekehys taustalla, johon oppiminen pohjautuu c) aktiivista ja mielenkiintoista porukkaa mukana koulutuksessa Olen saanut uusia ajatuksia yritysten kehittämiseen ja vietyä asioita eteenpäin ohjelman aikana. Lisäksi olen saanut uusia kontakteja ja menetelmiä. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin yrittäjille ja johtavassa asemassa oleville.”
  5. 5. Päivi Pitkänen, Monetra toimitusjohtaja ”Olen saanut HTK-ohjelmasta erittäin paljon käytäntöön heti vietäviä ideoita sekä toimintamalleja. Osaa toimintamalleista on voinut soveltaa suoraan työpaikalle ja osa on tukenut asiakkaiden osallistamista omaan kehitystyöhön. Keskustelu muiden osallistujien ja vetäjien kanssa on ollut hyvää ja avointa. Teimme myös Seedin Linko-analyysin, josta saimme apua ja pohjaa muutoskyvyn kehittämiseen. Suosittelen ohjelmaa kaikille yrityksille/henkilöille, joilla on kehityshaasteita edessä.”
  6. 6. Niilo Rautionmaa, R’n D Universal toimitusjohtaja ”HTK-ohjelmassa tutustuu hyvin muihin kehittäjiin ja oppii huomaamaan miten eri taustoista ja näkökulmista huolimatta on mahdollista saada samankaltaista kehitystä aikaiseksi. Olen oppinut mikä on ollut oma tapani asioiden kehittämisessä, miten vastaanotan, käsittelen ja löydän ratkaisuja ja siten osaan myös kehittää itseäni paremmaksi. HTK-ohjelma on sopiva kaikille kehittämisestä kiinnostuneille ja kehitystyössä tai –asemassa olevalle riippumatta organisaation koosta tai mallista. Ohjelma antaa jäsennellyn tavan käsitellä kehittämistä joka tehtävään yleisesti.”

Kauppakamari & Seedi Oy ovat kehittäneet Hyväksytty toiminnankehittäjä -ohjelman, jonka tavoitteena on valmentaa Suomen kehityskelpoisimmista toiminnankehittäjistä mustan vyön kehittäjiä. HTK –ohjelma sisältää opit niiltä osa-alueilta, joilla tutkimusten mukaan on merkitystä yrityksen menestykselle. Mitä mieltä ohjelman suorittaneet ovat, katso esittely. www.kehittaja.fi www.kauppakamarikauppa.fi

Views

Total views

292

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×